Over ons

Erik, Tycho en Quinto Bakker zijn gespecialiseerd in het bereiden van originele Italiaanse houtoven pizza's. Met passie en overtuiging combineren wij het vakkundig klaarmaken van de pizza's op locatie, met de bijbehorende gezelligheid van de steenoven.

De Mobiele Pizza Bakker heeft hèt recept en de juiste ingrediënten in huis voor een fantastische culinaire ervaring met (visuele) amusementswaarde!

Erik leidt de Bakkers en heeft inmiddels veel ervaring met pizza's en houtgestookte steenovens. De mede-eigenaar van Bakker Computer Opleidingen is in het weekend vooral druk bezig met het bakken van houtoven pizza's op allerlei evenementen.

Opgeleid door een vooraanstaande Napolitaanse pizzabakker maakt Erik authentieke houtoven pizza's in alle soorten en maten.

Erik Bakker >>
Tycho is als oudste zoon geen spat minder enthousiast dan Erik zelf. Met een bakkersopleiding op zak en een werkmentaliteit waar je u tegen zegt heeft Tycho zich onmisbaar gemaakt voor de Mobiele Pizza Bakker.

Ter aanvulling op de pizzabakkerij runt Tycho de ijscobar. Deze is tegelijk met de Mobiele Pizza Bakker te reserveren. Kijk op de ijscobarpagina voor het aanbod.

Tycho Bakker >>
Quinto is als jongste zoon de creatieve aanvulling voor de Mobiele Pizza Bakker. Hij is wat eigenwijs, maar eenmaal bezig met de pizza's volledig gefocust om ze met liefde te maken zodat ze extra lekker zijn!
Quinto Bakker >>